Elisabeth Moss, “The Invisible Man”in Devam Filmi Hakkında Konuştu!

The Invisible Man‘in yıldız oyuncusu Elisabeth Moss, “The Invisible Man 2″nun kaderinin fanların elinde olduğunu söyledi. Moss, ilk filmi sevenlerin taleplerini dile getirirlerse, devam filminin garanti olacağını söyledi.

Leigh Whannell (Saw)’in yönetmenliğini üstlendiği film, 2020’nin en yüksek hasılat elde eden 5 filmi arasına girmeyi başarmıştı ancak film coronavirüs nedeniyle sadece 4 hafta sinemalarda gösterebilmişti.

1993 yapımı korku klasiği “The Invisible Man”in yeniden çevirimi olan yapım, 2006 yılından beri yeniden yapılmaya çalışılıyordu. 2006 yılında yeniden çevrimde başrol için konuşulan isim ise Johnny Depp‘ti. Universal, The Invisible Man’in yeniden çevrimi için modern bir yaklaşım benimsedi ve bu yaklaşım, filmin gişede büyük başarı yakalamasını sağladı.

Elisabeth Moss, Bloody Disgusting‘e verdiği röportajda, karakteri tekrar canlandırma konusunda oldukça istekli olduğunu söylüyor: “Devam filmini yapmak için, insanların taleplerini dile getirmelerine ihtiyacımız var. Siz isteyin, biz size yardım edeceğiz.”

Kaynak: Screenrant

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir