Elizabeth Olsen, HBO’nun Mini Dizisinde Rol Alacak!

Elizabeth Olsen, HBO’nun Mini Dizisinde Rol Alacak! David E. Kelley ve Nicole Kidman‘ın yönetici yapımcıları arasında yer aldığı ‘Love and Death,’ isimli mini dizi 1980 Texas’ında geçecek. WandaVision‘ın yıldız ismi Elizabeth Olsen dizinin başrolünü üstlenecek.

Dizinin yönetmen koltuğunda Lesli Linka Glatter oturacak. Olsen dizide komşusu ve arkadaşı Betty Gore’u baltayla öldürmekten mahkum olan Candy Montgomery’yi oynayacak.

HBO Max’in orijinal içeriklerinden sorumlu Sarah Aubrey diziyle ilgili, “Bu, küçük bir kasabada iki kadının hayal kırıklıkları ve arzuları hakkında korkunç bir şiddet eylemiyle sonuçlanan heyecan verici bir hikaye. David, Lesli, Nicole ve Per [Saari] ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz ve Elizabeth’in bu hikayenin merkezinde olması önemli” dedi.

Love and Death, Montgomery-Gore olayıyla ilgili yapılan ikinci proje. Candy isimli ilk projede karaktere Elisabeth Moss hayat vermişti.

Love and Death, John Bloom ve Jim Atkinson‘ın Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs ve aynı yazarların “Love & Death in Silicon Prairie” kitaplarından uyarlanacak. Proje, Big Little Lies and The Undoing‘in ardından Kelley, Kidman ve Saari’yi tekrar bir araya getirecek.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir