‘Freud’s Last Session’dan ilk fragman!

‘Freud’s Last Session’dan ilk fragman! Anthony Hopkins’in başrolünde yer aldığı ‘Freud’s Last Session’ filminden ilk fragman yayınlandı. 

Matt Brown’un yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Freud’s Last Session’, Sigmund Freud ve ‘Narnia Günlükleri’ yazarı C.S. Lewis’ın tartışmalarını merkezine alıyor. Filmde Anthony Hopkins, psikanalizin kurucusu Sigmund Freud’a hayat verirken, Matthew Goode ise ‘Narnia Günlükleri’ yazarı C.S. Lewis’ı canlandırıyor. Freud ve Lewis’in, İkinci Dünya Savaşı’nın arifesinde bir araya geldiğini hayal eden aynı adlı tiyatro oyunundan uyarlanan film, oyunun da yazarı olan Mark St. Germain tarafından senaryolaştırıldı.

Film, Freud ve Lewis’ın, dünya’nın ölümlülüğü,  Tanrı’nın varlığı, onun varlığına ilişkin algıları ve dünyanın çoğu yerindeki çeşitli dini kavramlar üzerine yaptıkları kişisel tartışmalara ışık tutarken bir yandan da Lewis’in ve Freud’un kişisel yaşamlarını, özellikle Freud’un kızı Anna ile olan ilişkisini ve Lewis’in en iyi arkadaşının annesiyle olan ilişkisini gözler önüne serecek. 

‘Freud’s Last Session’ın ülkemizde 2024 yılının başlarında vizyona girmesi bekleniyor. 

Filmin fragmanını buradan izleyebilirsiniz. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir