Gal Gadot Başrollü “Cleopatra” Filminin Yönetmeni Değişti!

Gal Gadot Başrollü “Cleopatra” Filminin Yönetmeni Değişti! “Wonder Woman”ın yönetmeni Patty Jenkins, “Cleopatra” filmini yönetmeyecek. Filmin yönetmenliğini ‘Falcon and the Winter Soldier’ın yönetmeni Kari Skogland üstlenecek.

Jenkins projeden tamamen ayrılmadı. Yönetmen, filmde yapımcı olarak kalmaya devam edecek. Jenkins, “Wonder Woman 3” ve “Star Wars: Rogue Squadron” yapımları üzerinde çalışmaya devam edecek. Paramount, geçtiğimiz “Cleopatra” filminin haklarını Apple, Universal, Warner Bros. ve Netflix’in olduğu rekabette kazanmıştı. Filmin yönetmeni olarak da Patty Jenkins duyurulmuştu. Ancak Jenkins, takviminin yoğunluğu nedeniyle, yönetmen koltuğuna oturamayacak. Jenkins’de boşalan yönetmen koltuğunu ‘Falcon and the Winter Soldier’ın yönetmeni Kari Skogland dolduracak.

Skogland, “The Size of Watermelons”, “Men With Guns,” “Fifty Dead Men Walking,” “The Stone Angel”, “Liberty Stands Still” gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenmişti. TV tarafında ise “The Handmaid’s Tale,” “The Punisher,” “The Walking Dead,” “The Americans” ve “House of Cards” gibi diziler de yönetmenlik yaptı.
En son ‘Falcon and the Winter Soldier’ dizisinde yönetmenlik yapan Skogland, Mısır’ın efsane kraliçesi Cleopatra’yı odağına alaak filmi yönetecek. Filmde Cleopatra’yı Gal Gadot canlandıracak.

Filmin senaryosunu Laeta Kalogridis (“Shutter Island”) kaleme alacak. Mısır Kraliçesi olarak dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Cleopatra’nın hikayesi, defalarca sinemaya ya da televizyona uyarlandı. Elizabeth Taylor’ın başrolünde yer aldığı Joseph L. Mankiewicz imzalı 1963 yapımı epik film ise izleyicinin hafızasına kazınan önemli Cleopatra uyarlamalarının başında geliyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir