Gal Gadot, ‘Snow White’ın Yeniden Çevriminde Kötü Kraliçe Olacak!

Gal Gadot, ‘Snow White’ın Yeniden Çevriminde Kötü Kraliçe Olacak! Gadot, Disney’in yeniden çevrim live-action filminde Wicked Queen karakterine hayat verecek.

Gadot filmde “West Side Story” ile dikkatleri üzerine çeken Rachel Zegler ile başrolü paylaşacak. Zegler, yapımda prenses June karakterine hayat verecek. Şimdiye kadar DC’nin Wonder Woman serisinde süper kahraman olarak karşımıza çıkan Gadot, bambaşka bir role bürünecek.

“Snow White”, Disney tarafından ilk kez 1937 yılında animasyon olarak ekranlara gelmişti. Animasyonda, prensesin güzelliğini kıskanan kötü kraliçenin, prensese zehir içirmesi sonrasında yaşananlar ele alınıyordu. Kötü kraliçenin akıllara kazınan sözü ise şu şekildeydi: “Ayna, ayna söyle bana var mı bu dünyada benden güzeli?”

Rachel Zegler

“Snow White”ın çekimleri 2022 yılında başlayacak

Filmin yönetmenliğini ise “The Amazing Spider-Man” filmlerinin yönetmeni ve “500 Days of Summer,” filminde Andrew Garfield ile başrolü paylaşan Marc Webb üstlenecek. Filmin yapımcılığını üstlenecek olan Marc Platt ise aynı zamanda Benj Pasek ve and Justin Paul ile birlikte filmin yeni müziklerini yapacak.

Disney’in 2016’dan beri üzerinde çalıştığı “Snow White”ın çekimleri 2022 yılında başlayacak. Disney’in üzerinde çalıştığı yeniden çevrim projeleri arasında Halle Bailey başrollü “The Little Mermaid”, Tom Hanks başrollü “Pinocchio” ve Jon M. Chu tarafından yönetilecek “Lilo and Stitch” bulunuyor.

Grimm Masalları’na dayanan “Snow White”, annesini kaybeden prensesin, üvey annesi Wicked Queen ile yaşamak zorunda kalması sonrasında yaşananları ele alıyor. Yedi cücelerin yardım ettiği prenses, aşkını bulup sonsuza kadar mutlu olacaktır.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir