Gal Gadot, Wonder Woman Kostümüyle Hastaneye Gitti

DC Comics filmlerinde canlandırdığı Wonder Woman karakteriyle tanıdığımız Gal Gadot, Wonder Woman kostümüyle hastaneye giderek çocukları ziyaret etti.

Inova Children’s Hospital’da bulunan çocuklar, Wonder Woman ve Wonder Woman 1984 filminin yıldız oyuncusu Gal Gadot ile tanışma fırsatı buldular. Hastane doktoru Lucas Collazo, Twitter üzerinden yıldız oyuncuya teşekkür etti: “Teşekkürler Gal Gadot. Sen gerçek bir süper kahramansın. Çocuklar ve çalışanlar seni çok sevdi.”

Gal Gadot, Wonder Woman Kostümüyle Hastaneye Gitti

Wonder Woman‘ın devam filmi olan Wonder Woman 1984’ün çekimleri Washington’da devam ediyor.1 Kasım 2019’da vizyona girmesi beklenen filmin yönetmenliğini Patty Jenkins üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ilk filmde öldüğü tahmin edilen Chris Pine ikinci filmde de rol alıyor. Kristen Wiig ise filmin kötü karakteri Cheetah’a hayat veriyor.

İlk filmin gişe hasılatı 412.5 milyon dolar 

Wonder Woman 1984, Gadot’un DC filmlerindeki dördüncü rolü olacak. İlk film, 2017 yılında vizyona girmiş tüm dünyada 412.5 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Film, Amazon prensesi olan Diana’nın, I. Dünya Savaşı’nı bitirmek amacıyla yaşadığı cennet adayı terk ederek Almanların geliştirdiği kimyasal silahın peşine düşmesini konu alıyordu. Gadot’a, Connie Nielsen, Chris Pine, Robin Wright ve David Thewlis gibi başarılı isimler eşlik ediyordu.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir