Gerard Butler’lı ‘Greenland’in Vizyonu Gecikiyor!

STX, Gerard Butler’ın başrolünde yer aldığı bilim kurgu gerilimi “Greenland”in ABD’deki vizyon tarihini erteledi. 25 Eylül’de vizyona girmesi beklenen film için yeni vizyon tarihi belirtilmedi.

13 bölgede vizyona giren film, Fransa’da 4.4 milyon $, Tayvan’da 2.5 milyon $, Rusya’da ise 1.5 milyon $ gişe elde etti. Büyük bir felaketten kurtulmak isteyen bir ailenin hayatına odaklanan filmde Butler’a Morena Baccarin eşlik ediyor. Dünya’ya doğru gelen bir kuyruklu yıldızın, havai fişek gösterisinden başka bir şey sağlamaması gerekiyordu. Ancak kuyruklu yıldızın kısa sürede dünyaya çarpıp milyarlarca insanın ölümüne sebep olacağı ortaya çıktı.

John Garrity (Gerard Butler), boşandığı karısı Allison (Morena Baccarin) ve küçük oğlu Nathan, havayoluyla sığınağa gitmek için seçilen çok az kişi arasında yer alıyorlar, ancak kalkıştan dakikalar önce ayrıldıklarında, şanslarının korkunç bir şekilde ters gittiğini görürler.

Ric Roman Waugh (“Angel Has Fallen”) imzalı filmin kadrosunda Ric Roman Waughve David Denman gibi isimler de yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir