Ghostbusters: Afterlife, 44 Milyon $ Hasılat ile Zirveye Yerleşti!

Ghostbusters: Afterlife, 44 Milyon $ Hasılat ile Zirveye Yerleşti! 1980 yapımı bilim kurgu komedi klasiği Ghostbusters’ın devam filmi “Ghostbusters: Afterlife” 44 milyon $ gişe hasılatıyla ABD’de zirveye yerleşti. Ghostbuster: Afterlife filmini Will Smith’in başrolünde olduğu King Richard takip etti. Film, dünya çapında 8.2 milyon dolar kazandı. Filmin beklenenden az hasılat etmesinin sebebi olarak HBO Max’te de sinemalarla aynı anda gösterime girmesi görülüyor.

Sony, filmin ilk hafta sonu hasılatını 28 milyon dolar olarak öngörmüştü. ABD gişesindeki beklenmedik hasılatıyla, yılın en iyi açılış yapan 5. filmi olan Hayalet Avcıları: Öteki Dünya, dünya çapında ise toplam 60 milyon dolarlık gişe hasılatına ulaştı.

“Ghostbusters: Afterlife” yönetmen Jason Reitman ve yapımcı Ivan Reitman’ın imzasını taşıyor. Film, taşrada bir kasabaya taşınan bir ailenin, büyükbabalarından kendilerine kalan hayalet avcıları mirasıyla bulundukları kasabayı büyük çaplı bir hayalet istilasından kurtarmaya çalışmasını ele alıyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir