Giancarlo Esposito, Francis Ford Coppola’nın yeni filmi ‘Megalopolis’te!

Giancarlo Esposito, Francis Ford Coppola’nın yeni filmi ‘Megalopolis’te! Giancarlo Esposito, Francis Ford Coppola’nın iddialı yeni yapımı ‘Megalopolis’in yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yoğun bir programa sahip olan Esposito’nun ‘Megalopolis’teki rolünün ayrıntıları şu anda bilinmiyor.

Beş Oscar ve bir Irving G. Thalberg Anma Ödülü ile tarihin en çok ödül alan yönetmenlerinden biri olan Coppola’nın filmografisinde ‘The Godfather’ üçlemesi ve ‘Apocalypse Now’ gibi yapımlar yer alıyor. Esposito ise ‘Breaking Bad’ ve daha sonra ‘Better Call Saul’daki kötü adam Gustavo Fring rolüyle ün kazandı ve bu rolüyle üç Emmy ödülü aldı. Ayrıca aralarında ‘The Boys’ ve ‘The Mandalorian’ın da bulunduğu pek çok popüler yapımda rol alan Esposito, son olarak Netflix’in soygun dizisi Kaleidoscope’ta başrol oynadı.

‘Megalopolis’, New York’ta geçen ve büyük ölçüde Roma İmparatorluğu’ndan esinlenen bir bilim-kurgu destanı olarak tanımlanıyor ve büyük bir felaketin ardından şehri bir ütopyaya dönüştürmeye çalışan bir mimarı merkezine alıyor. Coppola, bu filmin nihai başyapıtı ve geride bırakmak istediği bir miras olmasını arzuluyor. Film, 82 yaşında olan yönetmenin hayatının birikimi olduğu düşünülürse, bunun Coppola’nın son filmi olması çok muhtemel görünüyor.

Kaynak: ScreenRant

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir