‘Gladiator 2’ başrol oyuncularını arıyor!

‘Gladiator 2’ başrol oyuncularını arıyor! Yönetmen Ridley Scott’ın 2000 yılında çektiği ‘Gladiator’ filminin uzun zamandır beklenen devam filmi için başrol oyuncuları aradığı bildirildi. Orijinal filmin vizyona girmesinin üzerinden 22 yıldan fazla bir süre geçtikten sonra, ‘Gladiator 2’nun geliştirme çalışmaları hız kazandı.

Russell Crowe’un, ailesinin katledilmesinin intikamını almak için savaşan, askerden köleye dönüşmüş Maximus’u canlandırdığı ilk filmin popülerliğini kanıtlamasının ardından, devam filmi bir türlü hayata geçirilememişti. Projenin bir senaryosunda Maximus’un tarihin farklı noktalarında bir savaşçı olarak reenkarne olması yer alıyordu ama film hiçbir zaman hayata geçmedi. Ancak 2021’in sonlarında Scott, ‘Gladiator 2’ için yeni bir senaryonun tamamlandığını ve filmi yönetmeyi planladığını açıkladı.

Henüz resmi olarak yeşil ışık almayan projenin konusu ya da Crowe’un geri dönüp dönmeyeceği gibi ayrıntılar bilinmiyor. Scott projeye oyuncu arıyor olsa da, Gladyatör 2’nin bu yıl çekileceğinin garantisi yok.

Yönetmen şu anda Joaquin Phoenix’in başrolünde Fransız imparatorunu canlandırdığı tarihi biyografik filmi ‘Napoleon’un post-prodüksiyon aşamasında ama aynı zamanda ‘Sinking Spring’ adlı yeni bir dizinin yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

Kaynak: ScreenRant

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir