Glenn Close’un Yeni Projesi Belli Oldu!

Glenn Close‘un Yeni Projesi Belli Oldu! Glenn Close, ‘Swan Song’ Kadrosunda! Close, Mahershala Ali, Naomie Harris ve Awkwafina‘nın başrolleri paylaştığı “Swan Song,” filminde bilim insanını canlandıracak. Film, Apple Plus’ta yayınlanacak.

2015 yapımı Stutterer filmiyle En İyi Kısa Film Oscarı’nı kazanan Benjamin Cleary‘nin ilk uzun metrajlı filmi olacak yapım, sevdikleri için insanların ne kadar ileri gidebileceğini ele alıyor.Filmin yapımcılığını Adam Shulman, Jonathan King ve Jacob Perlin üstlenecek.

Toplamda 7 Oscar adaylığı bulunan Close, en son “The Wife” filmindeki performansıyla Oscar’a aday olmuştu. Amy Adams ile Netflix dramı “Hillbilly Elegy”de rol alan Close, “Albert Nobbs,” “Dangerous Liaisons”, “The World According to Garp”, “Fatal Attraction,” “The Natural” ve “The Big Chill” gibi yapımlarla Oscar adaylığı elde etmişti. “Damages” ve “Serving in Silence: The Margarethe Cammermeyer Story” yapımlarındaki performansıyla Emmy ödülü kazanan Close, “The Wife,” “Damages” ve “The Lion in Winter”daki performanslarıyla da Altın Küre ödülünü kucaklamıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir