‘GLOW’ Dizisinin 4. Sezonu İptal Edildi!

‘GLOW’ dizisinin 4. sezonu iptal edildi! Variety‘de yer alan habere göre “GLOW” dizisinin 4. sezonu pandemi nedeniyle iptal edildi.

Emmy adaylığı bulunan Netflix yapımı komedi dizisi, 4. ve final sezonu için onay almıştı ancak pandemi nedeniyle çekimler ertelenince, dizinin son sezonu iptal edildi.

Netflix tarafından yapılan açıklamada, “COVID nedeniyle “GLOW” dizisinin 4. sezonunu iptal etmek bizim için oldukça zor bir karar oldu. Dizinin geniş kadroya sahip olması çekim şartlarını zorlaştırdı. Dizinin yaratıcıları Liz Flahive ve Carly Mensch’e, Jenji Kohan’e ve tüm yazarlara, tüm ekibe bizimle birlikte oldukları için minnetarız” ifadelerine yer verildi.

Dizinin 4. sezon hazırlıkları sene başında başlamıştı ancak coronavirüs nedeniyle çekimler ertelenmişti. Dizinin kadrosunda Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Sydelle Noel, Kate Nash, Britney Young, Gayle Rankin, Kia Stevens, Sunita Mani, Jackie Tohn, Kimmy Gatewood, Britt Baron, Rebekka Johnson, Ellen Wong, Chris Lowell, Marianna Palka, Shakira Barrera ve Bashir Salahuddin gibi isimler yer alıyordu. Dizi 1980’lerin aynı isimli popüler TV şovundan esinlenilerek yaratıldı.

Orange is the New Black ekibinin yaratıcısı olduğu dizi, 1980’li yıllarda Los Angeles’ta yaşayan ve yükselmek için çabalayan işsiz bir aktris olan Ruth Wilder’ın hayatını ele alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir