Greta Gerwig’den, gişe rekorları kıran filmi Barbie hakkında şaşırtıcı açıklama!

Greta Gerwigden, gişe rekorları kıran filmi Barbie hakkında şaşırtıcı açıklama! Greta Gerwig gişe rekorları kıran filmi Barbie ile ilgili şaşırtıcı bir sırrı açıkladı. 40 yaşındaki yönetmen, filmin Temmuz ayındaki açılış haftasında, seyircinin tepkisini ilk elden görmek için gösterimler sırasında sinemanın arka tarafında saklanarak kendi gizli saha araştırmasını yapmaya karar verdiğini açıkladı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Pazar günü BFI Londra Film Festivali’nde yaptığı bir konuşma sırasında, “Farklı salonları dolaştım ve arkada durdum ve mükemmel seviyede oynamadığını hissettiğimde de sesi açtım” dedi. Filmin sette yaşadığı “en keyifli” deneyim olduğunu söyleyen  “Düşündüm ki, eğer izlemesi çekmenin yarısı kadar eğlenceli bir film yapabilirsem, sanırım bir şansımız olabilir”ifadelerini kullandı.

Gerwig ayrıca senaryo ve çok sevilen, sayısız Ken’in dövüşünü gösteren “I’m Just Ken” dans sahnesi de dahil olmak üzere bazı yaratıcı tercihleri konusunda bazen kendinden şüphe duyduğunu da itiraf etti. “Özellikle o sekans beni heyecanlandıran ve çok mutlu eden seçimlerle doluydu ama günün sonunda eve dönerken ‘Olamaz! dedim”

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir