Guillermo del Toro’nun yeni projesi belli oldu!

Guillermo del Toro’nun yeni projesi belli oldu! Guillermo del Toro, ‘Guillermo del Toro’s Pinocchio’ filmiyle elde ettiği başarının ardından yeni bir stop motion projesi için kolları sıvadı.

Collider aracılığıyla The Telegraph’a konuşan yazar-yönetmen Guillermo del Toro, yeni bir uzun metrajlı animasyon filmi üzerinde çalıştığını açıkladı. Del Toro, Nobel ödüllü Kazuo Ishiguro’nun 2015 tarihli fantastik romanı ‘The Buried Giant’ı beyaz perdeye uyarlamayı planlıyor ancak projenin del Toro’nun yoğun programı sebebiyle resmi olarak prodüksiyona girmesi biraz zaman alabilir.

‘The Buried Giant’, kimsenin uzun süreli hafızaya sahip olmadığı Arthur dönemi sonrası kurgusal bir İngiltere’de yaşayan Axl ve Beatrice adlı yaşlı bir İngiliz çifti anlatıyor. Yıllar önce bir oğulları olduğunu hayal meyal hatırlayan çift, onu bulmak için komşu bir köye gider.

Del Toro, The Buried Giant’ın senaryosunu ‘Matilda the Musical’ın senaristi Dennis Kelly ile birlikte kaleme alıyor ve projenin tasarım sürecine iki ay içinde başlayacak.

Kaynak: ScreenRant

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir