‘Hayaletler’ HBO Europe ile 15 Avrupa Şehrinde!

‘Hayaletler’ HBO Europe ile 15 Avrupa Şehrinde! Azra Deniz Okyay’ın yazıp yönettiği, yapımcılığını Dilek Aydın’ın üstlendiği Hayaletler, bugünden itibaren HBO Europe’ta gösterime giriyor. 

WarnerMedia’nın 2010’den beri bağımsız sinemacılara ve yerel projelere verdiği destekle Avrupa sinema ve televizyon sektörünü şekillendiren televizyon kanalında bir yıl boyunca gösterilecek film, aralarında Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Polonya, Sırbistan, Bosna-Hersek ve Litvanya’nın da bulunduğu 15 Avrupa şehrinde seyirciyle buluşacak.

Geçtiğimiz hafta Karlovy Vary Film Festivali’nin yılın en dikkat çekici filmlerini bir araya getiren bölümü “Horizons”ta gösterilen Hayaletler, 23 Eylül-7 Ekim tarihlerinde Tayvan’ın başkentinde düzenlenecek 23. Taipei Film Festivali’nde Uluslararası Yeni Yetenek Ödülü için yarışacak. Ülkede elektriklerin kesildiği bir günde geçen ve dört farklı karakterin kesişen hikâyelerini anlatan Hayaletler’in başrollerini Nalan Kuruçim, Dilayda Güneş, Beril Kayar ve Emrah Özdemir paylaşırken, kurgusunu Ayris Alptekin, görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer, sanat yönetmenliğini Erdinç Aktürk ve müziklerini de Ekin Fil yaptı

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir