Hereditary, sinemaseverlerle buluşuyor!

Hereditary, sinemaseverlerle buluşuyor! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 2016 yılında düzenlenmeye başlayan ve 2017-2018 sezonunda DHL sponsorluğunda gerçekleştirilen İKSV Galaları, bu kez “yeni jenerasyonun The Exorcist’i” olarak nitelenen Hereditary / Ayin’i sinemaseverlerle buluşturuyor. Hereditary / Ayin, 5 Haziran Salı akşamı 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’nda gösterilecek.

İlk gösterimini yaptığı Sundance Film Festivali’nde büyük ilgi ve övgü toplayan Hereditary / Ayin, Graham ailesinin ürkütücü hikâyesine odaklanıyor. Büyükleri, esrarengiz anneannenin ölümünün ardından Graham ailesi, soyağaçlarının uğursuz ve korkunç ayrıntılarını keşfediyor, ürkütücü ve doğaüstü olaylar yaşamaya başlıyorlar. “Split / Parçalanmış” ve “The Witch / Cadı”nın yapımcılarının merakla beklenen son filmleri Hereditary / Ayin, The Hollywood Reporter dergisi tarafından “The Conjuring’den bu yana çekilmiş en etkili korku-gerilim”, USA Today gazetesine göre de “son yılların en iyi korku filmi” olarak övgü topladı.

Hereditary sinemaseverlerle buluşuyor
Hereditary

Ari Aster‘in yönettiği ilk uzun metrajlı film olan Hereditary / Ayin’in başrolündeki Oscar adayı Toni Collette’e Altın Küre ödüllü Gabriel Byrne ve yükselen yıldız Alex Wolff eşlik ediyor. Hereditary / Ayin, Türkiye’de ABD ile aynı anda, 8 Haziran’da gösterime girecek.

Biletler 1 Haziran’da satışta

5 Haziran Salı akşamı 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’da gerçekleştirilecek İKSV Galaları’nın son filmi Hereditary / Ayin’in 25 TL olan biletleri 1 Haziran Cuma günü 10.30’dan itibaren Biletix ve İKSV ana gişeden satışa sunuluyor. Lale Kart üyeleri için ön satış 31 Mayıs Perşembe günü saat 10.30’da başlıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir