‘How I Met Your Father’ın Spinoff Dizisi Ocak 2022’de Prömiyer Yapacak!

‘How I Met Your Father’ın Spinoff Dizisi Ocak 2022’de Prömiyer Yapacak! How I Met Your Mother’ın spin-off’u How I Met Your Father dizisi 18 Ocak 2022 tarihinde Hulu’da prömiyer yapacak.

2016 yılında çalışmalarına başlanan dizi Greta Gerwig’in projeden ayrılmasının ardından 5 yıllık bir süreyle rafa kaldırılmıştı.Uzun bir aradan sonra tekrar yeşil ışık yakılan projenin yayın tarihi belli oldu. Dizi 18 Ocak’ta prömiyer yapacak.

Dizi, birbirine sıkı sıkıya bağlı dört arkadaş grubunun, flört uygulamaları ve sınırsız seçenekler çağında kim olduklarını, hayattan ne istediklerini ele alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Sophie karakterini canlandıran Hilary Duff’ın yanı sıra Kim Cattrall, Chris Lowell, Tom Ainsley, Tien Tran, Francia Raisa ve Suraj Sharma gibi isimler bulunuyor.

This Is Us’ın yürütücü yapımcıları arasında bulunan ve Love, Victor dizisinin yaratıcıları olan Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger,How I Met Your Fathet’ın senaristleri ve yürütücü yapımcıları arasında yer alıyor. Carter Bays, Craig Thomas, Pam Fryman ve Adam Londy ise dizinin yönetici yapımcıları olarak görev yapacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir