Hugh Jackman ve Laura Dern, “The Son” Filminin Kadrosuna Dahil Oldu!

Hugh Jackman ve Laura Dern, The Son filminin kadrosuna dahil oldu! Bu yıl altı Oscar adaylığına layık görülen The Father’ın yönetmeni Florian Zeller’ın yeni filmi The Son’ın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Hugh Jackman ve Laura Dern filmde rol alacak isimler arasına katıldı. Anthony Hopkins, Olivia Colman, Rufus Sewell gibi isimlerin de yer aldığı film, The Father gibi Zeller’ın kendi oyunundan uyarlanacak.

Film, Peter (Hugh Jackman) adlı bir adamın, yeni partneri Emma ile yoğun bir yaşantıya yelken açtığı dönemde, eski eşi Kate’in (Laura Dern) ergenlik dönemindeki oğluyla ansızın ortaya çıkmasının üzerine yaşananları odağına alacak.

Filmin yapımcı kadrosunda Oscar ödüllü Iain Canning ve Emile Sherman (The King’s Speech)’ın yanı sıra, Joanna Laurie, Christophe Spadone (The Father) ve Zeller yer alacak.

Zeller, yeni uyarlaması “The Son” ile ilgili şu ifadelere yer vermişti: “The Son”ın film olarak anlatmak istediğim bir hikaye olduğunu biliyorum. Kafamda her şey çok net. Şu anda senaryoyu bitirmek istiyorum.”

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir