Idris Elba, Gerilim Filmi ‘Beast’te Başrol Oynayacak!

Idris Elba, gerilim filmi ‘Beast’te başrol oynayacak! Idris Elba, yönetmenliği ve yapımcılığı Baltasar Kormakur tarafından üstlenilen, hayatta kalma mücadelesi temalı gerilim filmi ‘Beast’te başrol oynayacak. Universal Pictures tarafından hikayesi gizli tutulan filmin senaryosu ‘Rampage’ filminin yazarı Ryan Engle tarafından kaleme alındı.

Filmin yapımcıları arasında, Will Packer Productions bünyesinden Will Packer ve James Lopez ile RVK Studios adına Kormakur yer alıyor. Jaime Primak-Sullivan ise filmde yönetici yapımcı olarak yer alacak. Universal’ın prodüksiyondan sorumlu başkan yardımcısı Matt Reilly ve yaratıcı yönetici Tony Ducret, stüdyo adına projeyi denetleyecek.

Elba daha önce Universal için ‘Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw’ filminde rol almıştı. Philadelphia’daki modern bir kovboyu canlandırdığı ‘Concrete Cowboy’ filmi prömiyerini birkaç hafta önce Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yaptı. James Gunn‘ın DC Entertainment için hazırladığı ‘The Suicide Squad’ filminde Bloodsport karakterine hayat erecek ve Netflix için Jonathan Majors, Regina King, Zazie Beetz, Lakeith Stanfield, Edi Gathegi, Danielle Deadwyler ve RJ Cyler ile birlikte ‘The Harder They Fall’ adlı yapımda rol alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir