Idris Elba ve Regina King’li “The Harder They Fall” Filminden Yeni Fragman!

Idris Elba ve Regina King’li “The Harder They Fall” Filminden Yeni Fragman! Western türündeki film, ailesini öldüren adamın hapisten çıkarıldığını keşfeden bir kanun kaçağını konu alıyor. Netflix yapımı film, Dünya prömiyeri 6 Ekim’de BFI Londra Film Festivali‘nde yapacak. Kasım ayında ise Netflix’te yayınlanacak.

Jonathan Majors, Zazie Beetz, LaKeith Stanfield ve Delroy Lindo gibi isimlerin de rol aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Jeymes Samuel oturuyor. Filmin senaryosu ise Boaz Yakin imzalı. 2013 yılında They Die by Dawn isimli orta metraj westerni yöneten Jeymes Samuel‘in ilk uzun metraj filmi olan The Harder They Fall‘un konusu şöyle:

Kanun kaçağı Nat Love, düşmanı Rufus Back’in hapisten çıktığını öğrendiğinde Rufus’u bulup intikam almak için çetesini yeniden bir araya toplar. Bu iddialı ve kesinlikle modern Western öyküsünde Nat’e yolculuğunda eski aşkı Stagecoach Mary, sağ kolu olan yardımcısı, çabuk parlayan Bill Pickett, bir diğer yoldaşı hızlı tetikçi Jim Beckwourth ve eskiden düşmanken sürpriz şekilde müttefike dönüşen yeni bir dostu eşlik eder. Rufus Back’in de bir o kadar göz korkutucu kendi çetesi vardır. “Tehlikeli” Trudy Smith ve Cherokee Bill gibi çete üyelerine sahip grup, yenilgi nedir bilmez.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir