İnanılmaz Aile 2, En İyi Açılış Yapan Üçüncü Disney Animasyonu Oldu!

22 Nisan Çarşamba günü vizyona giren Disney•Pixar’dan İnanılmaz Aile 2, en iyi açılış yapan üçüncü Disney animasyonu oldu! Film aynı zamanda haftasonu açılış hasılat rakamlarıyla tüm zamanların en iyi dördüncü animasyonu ve en iyi üçüncü Disney animasyonu olma başarısı elde etti.

14 yıl aradan sonra ikinci filmiyle geri dönen İnanılmaz Aile 2, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir ilgiyle karşılandı. Türkiye’de ilk beş günde 366.046 kişi tarafından izlenerek, 4.827.659TL hasılata ulaştı.

İnanılmaz Aile 2’de, Helen, Bob’u Violet ve Dash ile bırakıp “normal” hayatının günlük kahramanlık işlerine yoğunlaşır. Bu herkes için zor bir değişim olur, ailenin bebek Jack-Jack’in gelişen süper güçlerinden habersiz olması işi daha da zorlaştıracaktır. Filmin yeni kötü adamı zeki ve tehlikeli bir plan yapınca, aile ve Frozone yeniden birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalıdır.

Seslendirme kadrosunda Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, Bob Odenkirk, Catherine Keener, Sophia Bush, Jonathan Banks ve Isabella Rossellini gibi isimlerin bulunduğu filmin senaryosu da yönetmen Brad Bird’e ait.

Filmin fragmanı için tıklayın

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir