Jake Gyllenhaal, Denis Villeneuve ile Yeni Bir Proje Üzerinde Çaıştıklarını Duyurdu!

“Enemy” ve “Prisoners” gibi yapımlarda birlikte çalışan Jake Gyllenhaal ve Denis Villeneuve tekrar bir araya geliyor. “Blade Runner 2049” ve “Dune” filminin ardından Villeneuve, daha önceküçük bütçeli bir yapımda çalışmak istediğini belirtmişti.

Usta görüntü yönetmeni Roger Deakins ve eşi James Ellis Deakins’in birlikte hazırladığı Team Deakins podcast‘ine konuk olan Gyllenhaal, Villeneuve’dan övgüyle bahsederken, onunla tekrar çalışmak için sabırsızlandığını da belirtti. Gyllenhaal, yeni proje hakkında detay vermese de Villeneuve’un daha önce verdiği demeçlerde filmin kısa sürede tamamlanacak küçük bütçeli bir yapım olacağı tahmin ediliyor. Şu anda Dune filmi üzerinde çalışan Villeneuve, filmi ikiye böldüğünü açıklamış ve ilk filmin ardından hemen ikincisini çekmek istediğini belirtmişti.

Spider-Man: Far From Home filminde izlediğimiz Gyllenhaal, önümüzdeki dönem “The Division”, “Finest Kind”,”Snow Blind” gibifilmlerde karşımıza çıkacak.

Villeneuve’un merakla beklenen filmi “Dune” ise 18 Aralık’ta vizyona girecek.

Kaynak: Indiewire

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes’dan Filmekimi’ne: Altın Palmiye, Ödüller Ve Beklenen Yapımlar

Bu Hafta Sinemada Ne Var? 🎬 Eylül 2026 Vizyon Filmleri

“My Undesirable Friends: Part II”ye Meryl Streep ve Laura Poitras Katıldı

“Avengers: Secret Wars”a Sürpriz İsim! Noah Jupe Kadroya Katıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir