James Wan’dan Stephen King uyarlaması geliyor!

James Wan’dan Stephen King uyarlaması geliyor! Yönetmen ve yapımcı James Wan, Stephen King’in ’The Monkey’ adlı kısa hikayesini, yapımcı olarak sinemaya uyarlamaya hazırlanıyor.

Stephen King’in hikayesi, ikiz kardeşler Hal ve Bill’in, tavan arasında babalarının eski maymun oyuncağını keşfetmesiyle başlayan olaylar dizisini anlatıyor. Kardeşler oyuncağı bulduktan sonra etraflarında bir dizi korkunç ölüm meydana gelmeye başlar. Maymunu bir kenara atıp taşınmaya karar verirler ve yıllar geçtikçe birbirlerinden uzaklaşarak hayatlarına devam ederler. Ancak gizemli ölümler yeniden başladığında ikiz kardeşler, yakınlarındaki herkesin hayatını almadan önce maymunu sonsuza dek yok etmenin bir yolunu bulmak için yeniden bir araya gelmek zorundadır…

Başrolünü ‘The White Lotus’ dizisinin ikinci sezonuyla büyük beğeni toplayan Theo James’in üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda Osgood Perkins oturuyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler ve çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi ayrıntılar henüz açıklanmadı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir