Jason Momoa, popüler oyun Minecraft’ın beyaz perde uyarlamasında!

Jason Momoa, popüler oyun Minecraft’ın beyaz perde uyarlamasında! Tüm dünya tarafından sevilerek oynanan bilgisayar oyunu Minecraft’ın beyaz perde uyarlaması için yıllardır bekleniyor ‘Napoleon Dynamite’den hatırlayacağımız  Jared Hess filmin yönetmenliğini üstlenecek.

Aquaman ve Dune’un yıldız ismi Jason Momoa, Warner Bros. ile anlaşmasını güçlendiriyor. Aktör, Minecraft uyarlaması için stüdyo ile son görüşmesini yapıyor. Dune’un yapımcıları Mary Parent ve Roy Lee filmin yapımcılığını üstlenecekler. Jon Berg, Cale Boyter ve Jon Spaihts ise filmde yönetici yapımcı olarak yer alacaklar. 

2011 yılında çıkan Minecraft, oynayanlara blokları kullanarak yeni dünyalar kurmalarına izin veriyor. Birkaç yıl içerisinde 100 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşan oyunun sinema uyarlaması için birkaç yıldır bekleniyordu. İlk çıkan haberlerde projeden Shawn Levy ve It’s Always Sunny in Philadelphia’nın yıldız ismi Rob McElhenney yer alıyordu.

Film uyarlamasında yer alacak Momoa, Warner’ın Aquaman and the Lost Kingdom  filminde karşımıza çıkacak. 2018 yapımı Aquaman filmi, 1 milyar $’ın üzerinde gişe elde etmişti.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir