Javier Bardem, ‘The Good Boss’ Filminde Başrol Oynayacak!

Javier Bardem, ‘The Good Boss’ filminde başrol oynayacak! Javier Bardem, Fernando León de Aranoa tarafından yönetilecek olan yeni uzun metrajlı filmi ‘The Good Boss’da rol almak üzere memleketi İspanya’ya dönmeye hazırlanıyor.

2020 Toronto Film Festivali öncesinde duyurulan bu ironik dramda başrolde yer alan Bardem, bir aile fabrikasının başındaki karizmatik ve görünüşte yardımser bir patronu canlandırıyor. Patron, yerel bir ödülü kazanmak için bir hafta içinde üretkenliği artırmak üzere çalışanlarının özel hayatlarına dahi burnunu sokar ve tüm sınırları aşar.

Kara komedi unsurları içeren sıra dışı bir hiciv olarak nitelendirilen filmin uluslararası satış hakları, Paris merkezli MK2 Films tarafından satın alındı. Fernando León de Aranoa’nın kendi plak şirketi Reposado P.C. ve The Mediapro Studio tarafından üretilen filmin çekimlerine Ekim ayında başlanacak.

Filmin yapımcılığını, Reposado P.C. için León de Aranoa ve Jaume Roures‘un yanı sıra İspanyol TVE kanalı ve pay TV operatörü Orange’ın katılımıyla The Mediapro üstleniyor. Filmin 2021 baharında vizyona girmesi bekleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir