Jennifer Lopez, Netflix Filminde Suikastçiyi Oynayacak!

Jennifer Lopez, Netflix Filminde Suikastçiyi Oynayacak! Lopez, Netflix filmi “The Mother”ın başrolünde yer alacak. Variety‘de yer alan habere göre, Disney’in “Mulan” filmini yöneten Niki Caro, filmin yönetmenliği için Netflix ile görüşüyor.

Lopez’in yapımcılığını da üstleneceği “The Mother”, yıllar önce vazgeçtiği kızını korumak için saklandığı yerden çıkan ölümcül bir suikastçıyı merkezine alıyor.

Filmin senaryosunu “Lovecraft Country” programcısı Misha Green kaleme alacak, senaryodaki son değişiklikleri ise Andrea Berloff’un (“Straight Outta Compton”) yapacak.

Lopez, Netflix yapımı “The Cipher”da da başrolde

Lopez, çok satan “The Cipher”dan uyarlanacak bir proje için de Netflix ile çalışıyor. Bir seri katilin kedi-fare kovalamacasına sürüklenen bir FBI ajanına odaklanan filmin yapımcılığını ve başrolünü Lopez üstleniyor.

Lopez’in önümüzdeki dönem projeleri arasında Universal’ın Owen Wilson’lı romantik komedisi “Marry Me”, STX’in suç draması “The Godmother” ve kısa süre önce rol arkadaşı Armie Hammer’ın ayrılışıyla manşetlere giren Lionsgate yapımı “Shotgun Wedding” yer alıyor.

Caro’nun çalışmaları arasında “The Zookeeper’s Wife” ve “Whale Rider” yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir