Jesse Eisenberg, Gerilim Filmi ‘Wild Indian’ Kadrosunda!

Jesse Eisenberg, gerilim filmi ‘Wild Indian’ kadrosunda! Jesse Eisenberg, başrolünde yer alacağı ‘Wild Indian’ adlı bağımsız gerilim filminin yönetici yapımcılığını da üstlenecek.

Lyle Mitchell Corbine Jr. tarafından yazılıp yönetilen ‘Wild Indian’ın oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Michael Greyeyes, Chaske Spencer, Kate Bosworth ve Scott Haze yer alıyor. Oklahoma City’de çekilen film, bağımsız sinema kurumu olan Sundance Enstitüsü’nün Senaryo Yazarları biriminde üretilerek, Directors Lab kapsamında geliştirildi.

Film, geçmişte bir okul parkadaşlarının vahşi cinayetini örtbas eden iki arkadaşın hikayesine odaklanıyor. Araya uzun yıllar girse de sakladıkları travmatik sırrın yaşamlarını nasıl geri dönülemez bir şekilde değiştirdiği ile yüzleşmeleri gerekecek.

Filmin yapımcılığını Blake Pickens ve Thomas Mahoney üstlenirken, yönetici yapımcı kadrosundaki isimler arasında Joel Michaely, Niraj Bhatia, Eric Tavitian, Katy Bettner, Lesli Masoner, Dan McClung ve Brent Ryan Green yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir