Jimmi Simpson, ‘Unhinged’ Kadrosunda!

Jimmi Simpson, ‘Unhinged’ kadrosunda! Variety‘den edinilen bilgiye göre Jimmi Simpson, ‘Unhinged’ adlı gerilim filminde anahtar bir rol üstlenecek.

Filmin kadrosunda Oscar ödüllü Russell Crowe ve Caren Pistorius gibi oyuncular yer alıyor. Solstice Stüdyoları tarafından yürütülen psikolojik gerilim filminin çekimleri şu anda New Orleans’ta devam ediyor.

Simpson, ‘House of Cards’ ve ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ yapımları ile Emmy Ödülü adaylığı aldığı elde ettiği ‘Westworld’ dizisi ile tanınıyor. Şu an Sir Ben Kingsley ve Jacki Weaver ile birlikte ‘Perpetual Grace, LTD’de rol almakta.

Simpson, Allison Janney, Regina Hall ve Mila Kunis ile birlikte rol ladığı Tate Taylor’un ‘Breaking News in Yuba County’ adlı yapımın çekimlerini tamamladı. Bu yazın başlarında ise, Jason Clarke ve Nick Robinson ile birlikte rol aldığı Tiller Russell’ın ‘Silk Road’ adlı yapımını tamamladı.

Carl Ellsworth tarafından yazılıp, Derrick Borte tarafından yönetilen ‘Unhinged’in yapım çalışmalarını Lisa Ellzey üstleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

King’s Speech’in senaristi David Seidler hayatını kaybetti!

Canlı aksiyon Teen Titans uyarlaması geliyor!

“Ghostbusters: Frozen Empire”ın New York galası yapıldı!

Juliette Binoche, Avrupa Film Akademisi’ne başkanlık yapacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir