Joaquin Phoenix başrollü ‘Napoleon’ sinemalarda gösterime girecek!

Joaquin Phoenix başrollü ‘Napoleon’ sinemalarda gösterime girecek! Ridley Scott‘ın yönetmenliğini üstlendiği film, Apple TV+’ta yayınlanmadan önce sinemalarda olacak. Filmin 22 Kasım’da vizyona girmesi planlanıyor.

Filmde, Fransız imparatora Oscar ödüllü Joaquin Phoenix hayat veriyor. Phoenix, daha önce 2000 yapımı “Gladiator,” filminde Scott ile çalışmıştı. Fransız İmparator Napoleon Bonaparte’ın hayatını anlatacak olan filmde, Josephine rolünü Vanessa Kirby canlandırıyor. 

Filmin senaryosunu David Scarpa kaleme aldı. Apple’ın filmin platformdan önce sinemalarda gösterimi için 1 milya $ harcadığı biliniyor.  Apple’ın, aynı zamanda Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, ve Lily Gladstone’un başrolünde olduğu “Killers of the Flower Moon,” filmi de sinemalarda gösterime girecek. 

“Killers of the Flower Moon,”filminin yanı sıra Henry Cavill başrollü casus gerilimi  “Argylle,”ve Chris Evans ve Ana de Armas’ın rol aldığı romantik komedi maceraası  “Ghosted”da platformun projeleri arasında yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir