Jodie Comer, Joaquin Phoenix’li ‘Kitbag’ Kadrosunda!

Jodie Comer, Joaquin Phoenix‘li ‘Kitbag’ Kadrosunda! Önümüzdeki aylarda vizyona girecek The Last Duel yapımındaki performansının ardından Ridley Scott, Killing Eve’in yıldızı Jodie Comer ile tekrar çalışmak için harekete geçti.

Deadline‘da yer alan habere göre, Scott, Apple’ın Kitbag yapımında Bonaparte’ın sevgilisi Josephine karakteri için Comer’i düşünüyor. Joaquin Phoenix’in Bonaparte karakterine hayat vereceği filmin senaryosunu David Scarpa (All the Money in the World) kaleme alacak.

Kitbag, Napolyon Bonapart’ın sıradan bir askerden, Fransa İmparatoru’na yükselişinin hikayesini konu ediyor. Napolyon’un zekasına, komutanlık ettiği savaşlara odaklanılan filmde, aynı zamanda Napolyon’un Joséphine de Beauharnais ile olan ilişkisine de değiniliyor.

Scott’ın önümüzdeki dönem projeleri arasında, Lady Gaga, Robert De Niro, Al Pacino ve Adam Driver‘ın başrolü paylaşacağı Gucci filmi yer alıyor.Scott’ın bu filmi bitirdikten sonra, Kitbag filmi üzerinde çalışacak.

Killing Eve’deki performansıyla Emmy ödülü kazanan Comer, The Last Duel filminde Matt Damon, Adam Driver ve Ben Affleck ile başrolü paylaştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir