Joe Cornish, Mark Millar İmzalı ‘Starlight’ Uyarlamasını Yönetecek!

Joe Cornish, Mark Millar İmzalı ‘Starlight’ Uyarlamasını Yönetecek! ‘Attack the Block”un yönetmeni Cornish, 20th Century Studios için Mark Millar’ın çizgi romanı Starlight’ı beyaz perdeye uyarlıyor.

Wanted, Kingsman film serisi ve Kick-Ass gibi yapımların senaristi olan Cornish, Attack the Block filmiyle ismini geniş kitlelere duyurmuştu. Cornish aynı zaman The Kid Who Would Be King filmini yönetmişti. Steven Spielberg imzalı The Adventures of Tintin ve Ant-Man‘in senaryolarını ise uzun süredir arkadaş olduğu Edgar Wright ile birlikte kaleme almıştı.

Cornish’in yönetmenliğini üstleneceği çizgi roman uyarlamasında X-Men: Days of Future Past‘ın yapımcısı Simon Kinberg, Audrey Chon ve Nira Park, yapımcı olarak yer alacak.

Goran Parlov tarafından çizimleri yapılan Starlight’ı Millar, Flash Gordon‘un The Dark Knight Returns ile karşılaşması olarak tanımlıyor. Çizgi roman, 35 yıl önce dünyayı kurtaran uzaydaki bir süper kahramana odaklanıyor. Süper kahraman dünyaya döndüğünde kimse onun bu fantastik hikayesine inanmaz. Daha sonra evlenir, çocukları olur ve yaşlanır ancak eski roketi ortaya çıktığında son bir macera için uzaya geri döner.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir