John Cena, “Suicide Squad 2″da Rol Alabilir!

“Suicide Squad 2″nun kadrousu genişlemeye devam ediyor. Variety‘de yer alan habere göre John Cena, Idris Elba ve Margot Robbie‘nin rol alacağı devam filmi için görüşmelere başladı.

Margot Robbie‘nin Harley Quinn, Jai Courtney‘nin ise Captain Boomerang olarak tekrar yer alacağı devam filminde daha önce Idris Elba‘nın Deadshot karakterine hayat vereceği söylenmişti. Ancak Cena’nın kadroya dahil olmasıyla ikilinin hangi karakterlere hayat vereceği henüz bilinmiyor. Karakter ilk filmde Will Smith tarafından canlandırılmıştı.

Margot Robbie

Sonbaharda çekimlerine başlanması beklenen filmin senaryosu ve yönetmenliği James Gunn imzalı olacak. Filmin 6 Ağustos 2021 yılında vizyonda olması bekleniyor.

Suicide Squad 2016 yılında vizyona girmiş, tüm dünyada 746.8 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. “Suicide Squad 2”, Cena’nın çizgi romandan uyarlanan bir filmdeki ilk rolü olacak. Leslie Mann ve Ike Barinholtz ile birlikte Universal’ın “Blockers” filminde rol alan Cena, “Transformers”ın spinofunda ve “Bumblebee”de de rol almıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir