John Malkovich, Sofia Boutella ve Gemma Chan Korku Filminde Bir Araya Geliyor!

John Malkovich, Sofia Boutella ve Gemma Chan Korku Filminde Bir Araya Geliyor! Cuckoo, isimli korku filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Tilman Singer üstlenecek. Filmin kadrosunda Hunter Schafer, John Malkovich, Gemma Chan ve Sofia Boutella gibi isimler yer alacak.

HBO dizisi Euphoria, ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Schafer’ın ikinci projesi korku filmi Cuckoo olacak. Kariyeri boyunca 70’in üzerinde filmde yer alan Malkovich, The Killing Fields, Of Mice and Men, Con Air, Rounders, Being John Malkovich, Red ve Transformers: Dark of the Moon gibi yapımlarla biliniyor. Aktör, Places in the Heart ve In the Line of Fire filmlerindeki performansıyla Akademi Ödülü’ne aday olmuştu. Malkovich, Blackbeard, Crossbones ve The New Pope gibi TV projelerinde de yer aldı.

Komedi filmi Crazy Rich Asians‘daki performansıyla hafızalara kazınan Chan ise, Raya and the Last Dragon, Captain Marvel ve Eternals filmlerinde de rol aldı. Kingsman: The Secret Service‘teki performansıyla adını geniş kitlelere duyuran Boutella ise The Mummy, Atomic Blonde ve Climax gibi yapımlarda da rol aldı.

Jan Bluthardt, Zita Hanrot ve Proschat Madani gibi isimlerin de rol alacağı Cuckoo, Tilman’in Luz filminden sonraki ikinci filmi olacak. Filmin yapımcılığını Ken Kao, Josh Rosenbaum, Markus Halberschmidt, Maria Tsigka ve Thor Bradwell üstlenecek.

Cuckoo filmiyle ilgili detaylar henüz netleşmese de filmin 2022 Nisan’ında vizyona girmesi bekleniyor. Filmle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir