John Malkovich, “The Fantastic Four” kadrosunda!

John Malkovich, “The Fantastic Four” kadrosunda! Ünlü aktör, Pedro Pascal (Reed Richards, aka Mr. Fantastic), Vanessa Kirby (Sue Storm, aka the Invisible Woman), Joseph Quinn (Johnny Storm, aka the Human Torch) ve Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm, aka the Thing) ile birlikte filmde rol alacak.

Malkovich, kostümlü dramalar (1988 yapımı “Dangerous Liasons” gibi), stüdyo gerilimleri (1993 yapımı “In the Line of Fire”), son teknoloji bağımsız filmler (1999 yapımı “Being John Malkovich”), çılgın bilimkurgu komedileri (2005 yapımı “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy”) ve animasyon aile filmlerini (2014 yapımı “Penguins of Madagascar”) kapsayan üretken bir kariyerde kendine özgü sıra dışı oyunculuk tarzını ortaya koydu. Son olarak Apple TV+ dizisi “The New Look” ve Netflix dizisi “Ripley ”de rol aldı.

Rolü bir sırı olarak kalsa da, çizgi romanlardan canlandırabileceği bir dizi olası karakter var: Büyücü (Fantastik Dörtlü’nün süper kötü versiyonuna liderlik eden) ve Beyonder (daha büyük çoklu evren destanında önemli bir figür).

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Garfield yaratıcısından dikkat çeken açıklamalar!

“IF” 35 milyon dolarla gişe beklentilerinin altında kaldı!

The Bikeriders filminden yeni fragman yayınlandı!

Yorgos Lanthimos, ‘Bugonia’ filmi için Emma Stone ve Jesse Plemons ile yeniden bir araya geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir