Jonah Hill ve Emma Stone’lu Dizi Maniac’tan Fragman Geldi!

Emma Stone ve Jonah Hill’i başrollerde buluşturan yeni Netflix dizisi Maniac’tan ilgi çekici bir fragman yayınlandı. Mini dizi, Eylül’de Netflix’te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Patrick Somerville tarafından hayata geçirilen ve aynı isimli Norveç dizisinden uyarlanan Maniac, 8 bölümden oluşuyor. Dizinin tüm bölümlerini, Jane Eyre, Beasts of No Nation ve True Detective gibi yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga yönetti.

Merakla beklenen dizi Maniac, Annie Landsberg ve Owen Milgrim’in sıradışı hikayesine odaklanıyor. Annie, annesi ve kız kardeşiyle sorunlar yaşayan mutsuz bir kadındır. Owen ise New York’un en zengin ailelerinden birinin oğludur ve hayatı boyunca tartışmalı bir şizofren teşhisiyle baş etmek zorunda kalmıştır. İkilinin yolu, gizemli bir ilaç testinin son aşamasında kesişir. İlacın geliştiren Dr. James K. Mantleray’in iddiasına göre bu ilaç, akıl hastalıkları ve kalp kırıklıkları gibi akılla ilgili her türlü sorunu iyileştirebilmektedir. Ne var ki işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecektir.

Maniac, 21 Eylül’de Netflix‘te olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir