Jonah Hill’in Yönettiği “Mid90s” Filminden Fragman Geldi

Ünlü Hollywood yıldızı Jonah Hill’in yazıp yönettiği Mid90s filminden ilk fragman yayınlandı. Nostaljik oluşu sebebi ile özellikle dikkat çeken fragman ses getirdi. Komedi filmlerinin aranan aktörü Hill’in senaryosunu da yazdığı Mid90s, 90’ların Los Angeles’ında yaşayan 13 yaşındaki Stevie’nin yaz tatiline odaklanıyor.

Jonah Hill

Los Angeles’da yaşayan 13 yaşındaki Stevie’nin sorunlarla dolu aile hayatı ve Motor Avenue Paten Dükkanı’nda karşılaştığı bir grup kaykaycı ile olan arkadaşlığı konu alan film, Amerika’da 19 Ekim’de vizyona girecek.

Kids (1995) ve This Is England‘ın (2006) bu filmi yapmak için ona ilham verdiğini söyleyen Hill’in bu ilk yönettiği film olma özelliğini taşıyor.

The Killing of a Sacred Deer filminde yer alan çocuk oyuncu Sunny Suljic‘in Stevie’ye hayat verdiği filmde son dönemin gözde oyuncuları Lucas Hedges ve Katherine Waterston gibi isimler de yer alıyor. Manchester by the Sea, Lady Bird gibi filmlerden tanıdığımız Lucas Hedges, Stevie’nin abisini canlandırıyor.

Filmin yapımını, son yıllarda Moonlight, The Florida Project, A Ghost Story, Good Time, Lady Bird gibi ses getiren filmlerle iyice adını duyuran A24 şirketi üstleniyor.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir