Judd Apatow İmzalı ‘The Bubble’ Kadrosuna Yeni İsimler!

Judd Apatow İmzalı ‘The Bubble’ Kadrosuna Yeni İsimler! Rob Delaney, Samson Kayo, Vir Das, filmde Karen Gillan, Fred Armisen ve Maria Bakalova ile birlikte rol alacak yeni isimler arasında.

Çekimleri şimdilerde İngiltere’de başlayan film, Netflix’te yayınlanacak. Filmin kadrosunda yer alan isimler arasında Galen Hopper, Guz Khan, Nick Kocher, Ross Lee, Harry Trevaldwyn, Danielle Vitalis, Iris Apatow, Fred Armisen, Maria Bakalova, David Duchovny, Keegan-Michael Key, Leslie Mann, Pedro Pascal ve Peter Serafinowicz yer alıyor.

The Bubble, salgın nedeniyle film çekimleri için bulundukları otelde sıkışıp kalan bir grup aktör ve aktrisin yaşadıklarını konu ediyor. Filmin senaryosunu Apatow, Pam Brady (South Park) ile birlikte kaleme aldı.

Filmin kadrosuna yeni dahil olan Delaney, en son Warner Bros. animasyon filmi  Tom & Jerry‘de yer almıştı. Geçtiğimiz hafta ise aMission: Impossible 7‘da rol alacağı açıklanmıştı.

Nick Frost ile Amazon’un Truth Seekers isimli yapımda rol alan Kayo ise Timewasters dizisinin yıldız isimlerinden biri. Filmin kadrosuna dahil olan Das, Whiskey Cavalier ve Hasmukh gibi yapımlarda rol aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir