Jude Law, ‘Peter Pan’de Kaptan Hook’u Canlandıracak!

Jude Law, Disney’in live-action filmi ‘Peter Pan’de Kaptan Hook rolü için görüşmelere başladı. Variety‘de yer alan habere göre filmin adı “Peter Pan & Wendy”.

“Pete’s Dragon”un yönetmeni David Lowery filmin yönetmenliğini üstlenecek. Lowery filmin senaryosunu Toby Halbrooks ile kaleme alacak. Jim Whitaker ise filmin yapımcılığını üstlenecek.

J.M. Barrie’nin romanından uyarlanan Disney’in 1953 yapımı animasyon klasiği hala en başarılı film. Birçok farklı stüdyo romanın sinema ve tv uyarlamasını yapmıştı. Steven Spielberg‘ün “Hook” ve Joe Wright’ın “Pan,” filmi gişede hayal kırıklığı yaşamıştı.

Kaynaklar, yeni filmin sinemalarda gösterileceğini belirtiyor. Disney, live action filmler açısından oldukça berimli bir yıl geçiriyor. “Aladdin” ve “The Lion King” uyarlamaları tüm dünyada 1 milyar doların üzerinde gişe elde etmişti. Filmlerin gişe başarısı üzerine stüdyo “Aladdin”in devam filmini yapmaya karar vermişti.

HBO’nun “The New Pope” yapımında izlediğimiz Law, en son “Rhythm Section” filminde izlemiştik. Law, “Fantastic Beasts and Where to Find Them” filminde ise Dumbledore rolüne geri dönmeye hazırlanıyor.

avast premier satın al

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir