Julianne Moore ve Sydney Sweeney gerilim dizisi ‘Echo Valley’de!

Julianne Moore ve Sydney Sweeney gerilim dizisi ‘Echo Valley’de! Ridley Scott‘ın yapımcılığını üstleneceği dizinin kamera arkasında Michael Pearce  oturacak.

Moore ve Sweeney dizide anne kızı oynayacak. “Mare of Easttown”ın yaratıcısı Brad Ingelsby dizinin senaryosunu kaleme alacak. Dizinin synopsisi şöyle: Pennsylvania’da bir çiftlikte Kate Garrett (Moore) izole bir hayat yaşamaktadır. Garrett günlerini Echo Valley çiftliğinde atları eğitmekle geçirmektedir. Ancak Garrett’ın hayatı şımarık kızı Claire (Sweeney)’ın bir gece ansızın gelmesiyle değişir.

BAFTA ödüllü yönetmen Michael Pearce (“Beast,” “Encounter”)’ın yöneteceği dizide Ingelsby’ın senaryosu Michael Pruss ile birlikte geliştirilecek.  Ridley Scott dizinin yapımcılığını Pruss,  Ingelsby ve Kevin Walsh ile birlikte üstlenecek.

“Echo Valley”, dramatik gerilim “Sharper”ın ardından Moore’un yeni Apple projesi olacak. Oscr ödüllü aktris en son  T“When You Finish Saving the World”de rol aldı. Aktrisi Todd Haynes imzalı “May December”da Natalie Portman ve Charles Melton ile birlikte izleyeceğiz.  “Euphoria” ve “White Lotus”un yıldızı Sweeney’in çalıştığı projeler arasında “Reality,” “Americana” ve “Madame Web” yer alıyor. Sweeney, Sony yapımı “Barbarella”, Universal’ın “The Caretaker,” ve “Immaculate” yapımlarında rol alacağını da duyurmuştu.

Kaynak: The Wrap

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir