‘Jurassic World: Dominion’ 2022’ye Ertelendi!

‘Jurassic World: Dominion’ 2022’ye ertelendi! Dinazorları 2022’ye kadar beyaz perdede göremeyeceğiz. “Jurassic World: Dominion” filminin vizyon tarihi 1 yıl ertelenerek 10 Haziran 2022’ye alındı.

Yönetmen Colin Trevorrow, filmin ilk posterini Twitter hesabından paylaşarak filmin gecikeceğini de takipçileriyle paylaştı: “Geçtiğimiz 3 hafta boyunca olağanüstü bir ekiple çalıştım. Biraz daha beklememiz gerekecek ama buna kesinlikle değecek. Sağlıkla kalın, birbirinize iyi bakın”.

“Jurassic World: Dominion,”, pandemi başladığında çekimleri durdurulan ilk büyük yapım olmuştu. Kaynaklara göre filmin çekimlerinin tamamlanması için 3 haftalık bir süreye ihtiyaç var.

“Jurassic World: Dominion,, 27 yıllık serinin 6. filmi. Bu filmde de Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard tekrar başrolde. İkiliye eşlik eden isimler ise Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum. Trevorrow, en son 2015 yapımı “Jurassic World”ün yönetmenliğini üstlenmişti. “Fallen Kingdom”ın ise yardımcı senaristliğini üstlenmişti.

Jurassic serisi, Universal mücevher değerinde yapımlarından biri olarak biliniyor. 5 film, tüm dünyada 5 milyar $’ın üzerinde gişe elde etmişti.

Universal, etkisi devam eden coronavirüs nedeniyle vizyon takvimini değiştirmekle meşgul. En son “Fast & Furious” devam filmi “F9”ı 28 Mayıs 2021’e erteleyen Universal, “No Time to Die,” “The Batman” ve “Matrix 4”un tarihlerini de değiştirdi.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir