Jurassic World: Hakimiyet, 143 milyon $ gişe elde etti!

Jurassic World: Hakimiyet, 143 milyon $ gişe elde etti! 1993 yılında başlayan Jurassic serisinin altıncı filmi olan yapım, ABD gişesine hızlı bir giriş yaptı 4.676 sinemada gösterime giren film, ilk hafta sonunda 143 milyon $ gişe elde etti.

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Tom Cruise başrollü Top Gun: Maverick filmi de gişedeki gücünü korudu. Film, bu haftasonu 50 milyon doların üzerinde gişe elde etti.

Diğer güçlü yapımlarla karşılatırdığımız “Spider-Man: No Way Home” üçüncü haftasonunda 56 milyon $,” Doctor Strange in the Multiverse of Madness”  32 milyon $, “The Batman” ise 36 milyon $ gişe hasılatı elde etti.

Gişede bekleneni veren Jurassic Word: Hakimiyet, tutuldukları yerden dünyaya yayılarak hayatta kalmayı başaran dinozorlarla insanların tarihte ilk defa bir arada yaşadığı bir dönemi anlatıyor. Dominion, Nublar’ın yok edilmesinin dört yıl sonrasında geçiyor. Dinozorlar artık tüm dünyada insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu hassas denge, geleceği yeniden şekillendirecek ve insanların artık tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştıkları gezegeni uç yırtıcılara bırakıp bırakmayacaklarını belirleyecek.

Kaynak: Variety

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir