‘Kane Chronicles’ Serisi Sinemaya Uyarlanıyor!

Popüler “Percy Jackson” romanlarının yazarı Rick Riordan’ın, Mısır mitoloji serisi “The Kane Chronicles”, Netflix tarafından sinemaya uyarlanıyor.

Riordan haberi sosyal medya hesaplarından takipçleriyle paylaştı: “Herkese merhaba, heyecan verici haberler ister misiniz? Netflix için ‘The Kane Chronicles’ın filmini yapmaya başladık. Daha fazlası yakında…”

Rioardan geçtiğimiz Ekim ayından beri Netflix ile anlaşmaya çalışıyor. Aynı dönem, Riordan, Disney Plus ile “Percy Jackson” romanlarını diziye uyarlamak için yazarla görüşmelere başlamıştı. Percy Jackson’ın live-action uyarlamasını Disney Plus, Mayıs ayında duyurmuştu.

Mısır mitolojisinden ilginç karakterler

Riordan’ın popüler Yunan mitoloji serisi “The Kane Chronicles” okuyuculara, Mısır tarihinden ve mitolojisinden yeni karakterler ve olaylar sunuyor. Üç kitaptan oluşan ve Percy Jackson serisiyle aynı evrende geçen hikaye, Altı yaşında annesini kaybettiğinden beri ünlü Mısır bilimcisi ve arkeolog olan babası Dr. Julius Kane ile birlikte dünyayı dolaşan Carter Kane karakterine odaklanıyor.

“The Red Pyramid,” “The Throne of Fire” ve “The Serpent’s Shadow,” kitaplarından oluşan seri sırasıyla 2010, 2011 ve 2012 yıllarında yayınlanmıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir