Karen Gillan Animasyon Dizisi ‘Rhona Who Lives By The River’da Rol Alacak!

Karen Gillan Animasyon Dizisi ‘Rhona Who Lives By The River’da Rol Alacak! Müzikal dizi, Emily Kapnek (‘Suburgatory’) tarafından yaratıldı.

Karen Gillan ve Danny Elfman Disney‘in yeni müzikal projesi için bir kez daha bir araya geliyorlar. Deadline‘da yer alan habere göre Guardians of the Galaxy‘nin yıldız ismi Gillan, Rhona Who Lives By The River müzikal dizisinde rol alacak.

Rhona Who Lives By The River, hayatının sıkıcı ve ilginç olmadığını düşünen Rhona(Gillan) karakterine odaklanıyor. Sıra dışı bir kaza geçiren Rhona, her istediğinin gerçekleştiğini görünce, hayatı hayal edemeyeceği bir hal alacaktır.

Gillan ve Elfman dizide yönetici yapımcı olarak yer alacak. Kapnek, daha önce Disney çatısı altında Suburgatory, Selfie, Splitting Up Together ve Parks and Recreation gibi projelerde yapımcı olarak görev aldı.

Gillan şu anda Thor: Love and Thunder ve Guardians of the Galaxy Vol. 3‘ filmleriyle meşgul. Elfman ise The Nightmare Before Christmas, Meet the Robinsons animasyonlarının yanı sıa live-action proje olan Alice in Wonderland üzerinde çalışıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir