Keanu Reeves ve Alex Winter, Bill & Ted 3 için bir arada

Bir dönemin en eğlenceli zaman yolculuğu filmlerinden Bill & Ted serisinin üçüncü filmi için Keanu Reeves ve Alex Winter tekrar bir araya gelecek. Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre, Bill & Ted’s Excellent Adventure (1989) ve  Bill & Ted’s Bogus Journey (1991) filmlerinde harika bir ikili oluşturan Reeves ve Winter, 27 yıl sonra serinin üçüncü filmi  Bill & Ted Face the Music‘de tekrar rol alacaklar.

Keanu Reeves ve Alex Winter
Keanu Reeves & Alex Winter

Senaryosu Chris Matheson ve Ed Solomon  tarafından kaleme alınacak filmin yönetmenliğini ise  Galaxy Quest, Red 2 ve Fun With Dick and Jane filmlerinin yönetmenliğini yapan Dean Parisot üstlenecek.

Bill & Ted Face the Music filminde geçmişte genç gezginler olarak birlikte vakit geçiren ikiliyi orta yaşa gelmiş ve aile sorumluluğu almış olarak göreceğiz. Onlar binlerce şarkı yazmış ancak daha dünyanın en iyi şarkısını bulamamışlardır. Gelecekten gelen bir ziyaretçi, sadece onların yazacağı şarkının dünyayı kurtaracağını söyleyecektir. Bil ve Ted, evrene uyacak şarkıyı aramak için zaman yolculuğuna çıkacak ve bu yolculuk sırasında bir şarkıdan daha fazlasını bulacaklardır.

1989 yapımı Bill & Ted’s Excellent Adventure filminin yönetmenliğini Stephen Herek, 1991 yapımı Bill & Ted’s Bogus Journey filminin yönetmenliğini ise Peter Hewitt üstlenmişti.

 

 

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir