Keke Palmer ve Daniel Kaluuya Jordan Peele’ın Yeni Filminde!

Keke Palmer ve Daniel Kaluuya, Jordan Peele’ın Yeni Filminde! Get Out ve Us ile övgü toplayan Jordan Peele’ın Universal çatısı altında hazırladığı, korku türündeki yeni filminin kadrosu şekillenmeye başladı. Keke Palmer ve Daniel Kaluuya, Peele’ın yeni filminde rol alacak isimler.

Film 22 Temmuz 2022’de vizyona girecek. Projeyle ilgili detaylar henüz açıklanmasa da filmin korku türünde olacağı ve Us filminin devamı niteliğinde olabileceği tahmin ediliyor.

En son Star and Scream‘de izlediğimiz Palmer, Hustlers filminde de rol aldı. Strahan, Sara and Keke‘de konuk oyuncu olarak yer alan Palmer, Emmy adaylığı kazanmıştı.

 Judas and the Black Messiah‘da performansıyla büyük beğeni toplayan Kaluuya, buradaki performansıyla Altın Küre ödülü ve SAG adaylığı elde etmişti.

Get Out ve Us ile övgü toplayan Jordan Peele’ın Get Out filmi En İyi Film dahil olmak üzere 4 dalda Oscar’a aday olmuş, En İyi Senaryo Oscarı’nın sahibi olmuştu. 4.5 milyon dolar gibi görece düşük bir bütçeyle çekilen film 255 milyon dolar hasılata ulaşmıştı. Daniel Kaluuya filmdeki performansıyla en iyi erkek oyuncu dalında Oscar’a aday olmuştu.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir