Kelebekler filminin albümü çıkıyor

Festivallerden aldığı ödüllerle ses getiren Kelebekler filminin albümü çıkıyor. Filmin Ahmet Kenan Bilgiç tarafından hazırlanan orijinal müzikleri albümü, 18 Mayıs’ta LU Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alacak.

Kenan (Bartu Küçükçağlayan) karakterinin 80’ler esintili cep telefonu melodisi ve Cemal (Tolgal Tekin) karakterine ait Almanca bir rap şarkısının da yer aldığı albümde, filmde kullanılan giriş masalını oyuncu Şebnem Hassanisoughi seslendiriyor.Filmde de yer alan Grup Gündoğarken, Nazan Öncel, Barış Manço ve Gevende gibi isimlerin şarkılarını içeren bir çalma listesi de albümle aynı gün yayınlanacak.

Kelebekler
Kelebekler

Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği Kelebekler filmi Amerika’nın en önemli film festivallerinden biri olan Sundance Film Festivali’nde Büyük Jüri Ödülü’nü almıştı. Film aynı zamanda 37. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü ile En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü (Tolga Tekin); 29. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ise En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu (Tuğçe Altuğ), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Gülçin Kültür Şahin) ve En İyi Kurgu (Evren Luş) ödüllerini kazandı.

Filmin oyuncu kadrosunda filmin oyuncu kadrosunda Bartu Küçükçağlayan, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola ve Ercan Kesal gibi isimler bulunuyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir