Ken Kwapis imzalı Thelma filmine yeni isimler

Ken Kwapis imzalı Thelma filmine yeni isimler. Kathy Bates (Richard Jewell, American Horror Story),  John Malkovich (Space Force, The New Pope) ve Lewis Pullman (Top Gun: Maverick, Pink Skies Ahead) filminde kadrosunda yer alacak. Filmin yönetmenliğini Emmy adaylığı bulunan Ken Kwapis üstlenecek.

Thelma, Pulitzer ödüllü A Confederacy of Dunces‘un yazarı John Kennedy Toole (Pullman)’u merkezine alacak. Amerikalı yazar John Kennedy Toole, henüz 31 yaşındayken umutsuzluğa kapılıp intihar etmişti. İlk romanı “The Neon Bible”ı henüz 16 yaşındayken kaleme alan Toole, ölümünden sonra birçok ödül aldı.

Kathy Bates, John Malkovich, Lewis Pullman and Ken Kwapis

Yazarın hayatına odaklanacak Thelma filminin senaryosunu Black List’in senaristi Andrew Farotte kaleme alacak. Filmin yapımcılığını ise Steven P. Wegner (Blade Runner 2049, The Blind Side), Johnny Lin (American Made, Bernie), Kerry Barden ve Paul Schnee üstlenecekler.

Clint Eastwood imzalı Richard Jewell filmindeki performansıyla 4. kez Oscar’a aday olan Bates, 13 kez Emmy adaylığı elde etti. American Horror Story’deki başarısı aktrise iki yıl arka arkaya Emmy ödülünü getirdi.  Akstirisi önümüzdeki dönem Kelly Fremon Craig uyarlaması Are You There God? It’s Me, Margaret filminde izleyeceğiz. 7

 In the Line of Fire ve Places in the Heart ile Oscar adaylıkları kazanan  Malkovich en son Netflix komedisi  Space Force ve Paolo Sorrentino imzalı The New Pope’da rol aldı.  Aktör önümüzdeki dönem iki gerilim filmiyle karşımıza çıkacak: Luis Prieto imzalı Shattered ve Randall Emmett imzalı Wash Me in the River.

Filmin kadrosunda yer alacak olan Pullman ise, Amazon dizisi Outer Range’de Josh Brolin, Lili Taylor ve Tom Pelphrey ile başrolü paylaşacak. Paramount’un merakla beklenen Top Gun: Maverick filminde Tom Cruise ile rol alan aktör, Stephen King uyarlaması Salem’s Lot’da kaşımıza çıkacak. 

 

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir