Kristen Stewart’lı Prenses Diana filmi Spencer’dan İlk Afiş Yayınlandı!

Kristen Stewart‘lı Prenses Diana filmi Spencer’dan İlk Afiş Yayınlandı! Stewart’ın Prenses Diana’yı canlandırdığı biyografik film Spencer’ın afişi paylaşıldı.

Filmin afişi “Her peri masalı bir gün sona erer” notuyla paylaşıldı. 5 Kasım’da gösterime girecek olan film, Prenses Diana’nın Prens Charles ile evliliğine ve boşanmasını ele alıyor. Norfolk’taki sarayda geçirdikleri son Noel tatiline odaklanılan filmde Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna gelindiğini düşünen Diana’nın bir gün kendisini kraliçe yapacak olan yoldan ayrılmaya karar verdiği zamanlar gözler önüne seriliyor. Kraliyet ikilisi, 15 yıllık evliliğin ardından Ağustos 1996’da boşanmıştı.

Afişte, Stewart bir balo elbisesi içinde, yere çömelmiş ağlama pozisyonunda görülüyor. Filmin yönetmenliğini Pablo Larraín üstleniyor. Larrain filmin yapımcılığını da Juan de Dios Larrain, Jonas Dornbach, Janine Jackowski ve Paul Webster ile birlikte üstlenecek. Filmde Stewart’a Sean Harris, Sally Hawkins gibi isimler eşlik ediyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir