Kristen Stewart’lı Spencer Filminden İlk Fragman!

Kristen Stewart‘lı Spencer Filminden İlk Fragman! Stewart’ın Prenses Diana’yı canlandırdığı biyografik film Spencer’ın ilk fragmanı yayınlandı. Film, ABD’de 5 Kasım‘da vizyona girecek. Ülkemizde ise filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

Film, Prenses Diana’nın Prens Charles ile evliliğine ve boşanmasını ele alıyor. Norfolk’taki sarayda geçirdikleri son Noel tatiline odaklanılan filmde Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna gelindiğini düşünen Diana’nın bir gün kendisini kraliçe yapacak olan yoldan ayrılmaya karar verdiği zamanlar gözler önüne seriliyor. Kraliyet ikilisi, 15 yıllık evliliğin ardından Ağustos 1996’da boşanmıştı.

“Jackie”, “Neruda” gibi biyografik yapımlarda imzası bulunan Pablo Larrain‘in yönetmenliğini üstlendiği “Spencer” filminin senaryosunu Peaky Blinders ve Locke dizileriyle tanınan Steven Knight kaleme aldı. Jack Farthing’in Prens Charles’ı canlandırdığı Spencer’da ayrıca Timothy Spall, Sean Harris ve Sally Hawkins açıklanmayan rollerle izleyici karşısına çıkacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir