Léa Seydoux Başrollü France Filminden Yeni Fragman!

Léa Seydoux Başrollü France Filminden Yeni Fragman! Bruno Dumont‘ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği France filminden resmi fragman yayınlandı.

Film, özel hayatı ve iş hayatı arasındaki dengeyi sağlamaya çalışan bir kadın gazetecinin yaşadıklarını merkezine alıyor. Filmde France de Meurs karakterine Léa Seydoux hayat veriyor. 2021 Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapan France 10 Aralık’ta vizyona girecek.

Filmde Léa Seydoux yaşadığı tuhaf araba kazasının ardından hayatı alt üst olan ünlü bir gazeteciye hayat veriyor. Televizyon yıldızı olma yolunda ilerlerken bir anda hayatı alt üst olan gazeteci, kendisini yeniden toplamak için işe koyuluyor.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini The Life of Jesus, Humanity ve Twentynine Palms ile birçok ödül alan Bruno Dumont üstleniyor. Dumont, Flanders filmiyle Cannes Grand Prix Ödülünü almıştı.

No Time to Die‘da Madeleine Swann karakteri olarak karşımıza çıkan Seydoux, France filminde bir gazeteciyi canlandıracak. Aktris daha önce Wes Anderson imzalı The French Dispatch, The Story of My Wife ve Deception filmlerinde rol aldı. Seydoux’u önümüzdeki dönem David Cronenberg imzalı Crimes of the Future filminde izleyeceğiz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir